Informationer

Handelsbetingelser      Sikre dit sommerhus imod ubudne gæster

Pressemeddelelse – NordjyskeSommerhuse.dk

Ny Internetside skaber relation mellem sommerhusejere og lejere!

Store fordele
Mange ejere vil gerne vide, hvem deres sommerhus er lejet ud til, så de selv har mulighed for at vælge, hvilke lejere sommerhusets døre skal åbnes for. Ved hjælp af den nye Internetside NordjyskeSommerhuse.dk skabes kontakten direkte mellem parterne. Lejeren kontakter selv ejeren, og derfor er det op til ejeren at holde styr på, hvornår sommerhuset er udlejet, og hvem det er udlejet til. Prisen og andre foranstaltninger aftales også mellem ejer og lejer alene.

Et udstillingsvindue
Man skal derfor se NordjyskeSommerhuse.dk som et udstillingsvindue, hvor sommerhusejere har mulighed for LET  at vise deres sommerhus. Herefter kan alle lejere søge på kryds og tværs i alle tilmeldte sommerhuse.

Enkelt og ligetil
Ved at benytte NordjyskeSommerhuse.dk opnår du direkte kontakt med den person, du indgår aftalen med. Der er ingen store dyre booking-bureauer, der skal have gevaldige gebyrer. Du får altså den samme vare - blot billigere.

NordjyskeSommerhuse.dk er udviklet af Web-bureauet Ultimate Web.

Relevante links:
www.nordjyskesommerhuse.dk
www.ultimate-web.dk

Yderligere spørgsmål skal rettes til:
Troels Jensen
Telefon: 70 250 019
E-mail: troels@ultimate-web.dk

                                                                                                                                                         Til toppenPriser:

Alle priser er opgivet inklusiv moms og i danske kroner (DKK).
Du kan på NordjyskeSommerhuse.dk betale med via betalingssystemet Valus eller ved hjælp af bankoverførsel når du har modtaget faktura.
Betalingsmetoden vælger du ved bestilling, og betalingsoplysninger vil kunne ses før afsendelse af bestilling, samt på ordrebekræftelsen.
Den bestilte tjenesteydelse vil blive leveret ved modtagelse af betaling (senest to hverdage efter ved bankoverførsler).

Registrering af oplysninger:
Ultimate Web registrerer dit navn og adresse i sit kundekartotek i forbindelse med købet.
Oplysningerne videregives ikke. Ultimate Web anvender cookies til at skabe sikkerhed om de oplysninger, som du afgiver.
Ultimate Web anvender data warehousing til at indsamle, registrere og systematisere oplysninger om adfærd og valg foretaget på hjemmesiden. Formålet er at kunne yde Ultimate Web´s kunder en bedre service og mere individuel betjening. Data warehousing er en stor samling af oplysninger, der er indsamlet over en vis periode. Ultimate Web bruger logfiler på siden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden og hvilke veje brugeren går.
Al registrering af oplysninger sker via en sikker forbindelse, hvor oplysningerne krypteres.

Ansvar:
Da aftalerne om udlejning mv. bliver aftalt mellem ejer og lejer, kan Ultimate Web og Nordjyskesommerhuse.dk ikke holdes ansvarlige for tab af nogen art.

Sommerhusejerne indtaster selv informationer om husene, og derfor er det ejer der er ansvarlig for at disse er korrekte. Dette accepterer ejer også med godkendelsen af disse handelsbetingelser.

Ultimate Web kan til enhver tid fjerne huse som vi ikke mener vil gavne denne side. Dette vil dog ikke ske, hvis du opgiver rigtigt navn, laver en seriøs beskrivelse af huset mv.

NordjyskeSommerhuse.dk eller Ultimate Web kan ikke stilles til ansvar for servernedbrud, eller andet der gør at siden ikke vil blive vist i en periode. Vores server er dog overvåget døgnets 24 timer og står på Danmarks hurtigste internetlinier, hvilket gør at vi er i stand til at have en oppetid på 99,9 %.

Opsigelse af pakker:
Alle aftaler om pakker løber i 1 år. Hvert år forlænges pakkerne automatisk til en ny periode. Fejlbestilte perioder tilbagebetales ikke. Omkring 14 dage før endt periode fremsendes ny faktura for de efterfølgende 12 måneder.
                                                                                                                                                         Til toppenI dag, d. 23. september 2003, blev den nye Internetportal NordjyskeSommerhuse.dk lanceret. Ideen bag portalen ligger i at skabe et sted, hvor ejere og lejere af sommerhuse kan finde hinanden uden om alle de store dyre booking-bureauer.

Sommerhus i Blokhus - Sommerhus i Skagen - Sommerhus i Hals
Webbureau Ultimate Web